کد خبر 230621
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۴
دختران و زنان در عرصه‌های مختلف سرآمد هستند

استاندار آذربایجان شرقی گفت: امروز بانوان کشور ما به مرحله‌ای از رشد و بالندگی رسیده‌اند که در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی سرآمد هستند.

 به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، مالک رحمتی  عصر شنبه در مراسم گرامی‌داشت روز دختر با حضور جمعی از دختران نخبه و برگزیده استان در حوزه‌های مختلف، گفت: امروز وظیفه شما به‌عنوان افراد موفق و فرهیخته سنگین است و باید به بانوان و دختران ما جهت نقش‌آفرینی در عرصه‌های مختلف کمک کنید.

وی افزود: افق‌های دید و آرمان‌های بلند در بین دانش آموزان و دانشجویان کم بوده و باید رشد یابد؛ زیرا این‌که می‌گویند آن‌ها، آینده سازان کشور هستند، فقط حرف نیست بلکه واقعیت دارد.

رحمتی خطاب به دختران حاضر در جلسه، ادامه داد: باید قدر خود را در رسیدن به قله‌های پیشرفت بدانید چرا که مسیر رسیدن انسان به آرمان‌ها و اهداف خود از سختی‌های عبور می‌کند.

رحمتی با بیان اینکه هر موفقیتی، نیازمند برنامه ریزی، تلاش، کوشش و تحمل سختی‌ها است و دختر یا پسر فرقی ندارد، اظهارکرد: جوانان ما اگر به خود ایمان داشته باشند، می‌توانند ایده‌های خود را عملیاتی سازند.

وی گفت: اگر اهداف و آرمان‌های بلند را به معنای واقعی کلمه در ذهن خود به وجود آوریم، به طور قطع به اهداف خود خواهیم رسید.

رحمتی ادامه داد: مطالب گفته شده در این جلسه، دسته بندی شده و به ادارات کل مربوطه در قالب نامه منعکس می‌شود و بنده موارد مطرح شده و مشکلات و دغدغه‌های دختران در عرصه‌های مختلف را مطالبه خواهم کرد.

وی با اشاره به زندگی حضرت خدیجه(س)، حضرت فاطمه(س)، حضرت زینب(س) و حضرت معصومه(س) و تاثیرگذاری این بانوان گرانقدر اسلام در حفظ و انتقال معارف اسلام، گفت: امروز اگر دم از علم و تمدن و پیشرفت‌های علمی و پژوهشی می‌زنیم، مدیون سفر تاریخی امام رضا(ع) به ایران هستیم که سیری از دانشمندان و بزرگان را به سمت کشور ما ساری و جاری ساختند.

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: همه ما می‌توانیم از این الگوها استفاده کنیم و به آرمان‌های بزرگ دست یابیم که البته نیازمند برنامه ریزی و تلاش هستیم.

رحمتی خطاب به دختران حاضر در جلسه، اظهار کرد: اگر امروز شما موفقیتی دارید، به خاطر تلاش و اراده‌ و الگوهایی است که دنباله روی آن‌ها بوده‌اید و امروز در شرایط فعلی جامعه، وظیفه شما بسیار سنگین تر است.

وی با بیان اینکه اگر خود بانوان دست به کار شوند و آسیب‌ها و چالش‌ها را مدیریت کنند، بسیار اثرگذارتر خواهد بود، گفت: امروز بانوان در مسئولیت‌های مختلف اقتصادی و فرهنگی در حال فعالیت هستند؛ اما مدیریت چالش‌ها نیازمند بهره مندی بیشتر از ظرفیت بانوان در مسئولیت‌ها و امور مختلف بوده و باید بیش از پیش از ظرفیت آن‌ها کمک بگیریم.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی هم در این جلسه با اشاره به وظایف خطیر بانوان در جامعه، گفت: دختران و بانوان در تمام بعدهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، و...نقش مؤثری دارند.
زهرا کوهی دهه کرامت را فرصت مناسبی برای ترویج معارف اهل‌بیت (ع) دانست و ادامه داد: دختران امروز که مادران فردای جامعه اسلامی هستند، نقش بسیار حساسی در تعیین سرنوشت فرهنگی و فکری جامعه برعهده دارند.

نماینده اداره کل ورزش و جوانان نیز در این مراسم با انتقاد از عدم پوشش خبری همایش‌های خانوادگی توسط صداوسیما و عدم حمایت دستگاه‌ها از برگزاری چنین همایش‌هایی، درخصوص مشکلات موجود در ورزش بانوان سخن گفت.

سرپرست تیم رباتیک استعدادهای درخشان (فرزانگان ۴ تبریز) هم که فروردین امسال با حداقل امکانات  موفق به کسب رتبه برتر و مجوز شرکت در مسابقات جهانی هلند شده است، مساعدت مالی  جهت شرکت در این مسابقات را درخواست کرد.

نماینده دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با اشاره به غفلت از امور فرهنگی در دانشگاه‌ها، گفت که در دو سال گذشته فعالیت‌های فرهنگی خوبی انجام‌ یافته ولی جوابگوی نسل دانشجو نیست.

دانشجوی معلول مهندسی کامپیوتر و فعال در رشته ورزشی بوچیا از کمبود حداقل امکانات این رشته که زیر نظر سازمان بهزیستی است، گفت.

نماینده بسیج دانشجویی نیز خواستار نظارت بر حوزه مد و پوشاک مخصوص بانوان و جوانان شد.

نماینده و فعال دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) نیز از مشقت‌های ادامه تحصیل دانشجویان، کمبود فضای خوابگاه‌ها و نمازخانه و امکانات ورزشی استاندارد به بیان دیدگاه‌های خود
پرداخت.


دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه تبریز نیز خواهان تشکیل مراکز مخصوص برای سلامت روان دانشجویان شد.

فعال حوزه رسانه نیز به بحث انتصاب بانوان در پست‌های مدیریتی پرداخت و خواستار استفاده از ظرفیت بانوان در پست‌های مدیریتی شد.

فعال حوزه موسیقی نیز مسایل و مشکلات هنرستان و رشته نمایش و دانشجوی دکتری هوش مصنوعی نیز دغدغه دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای اشتغال را مطرح کرد.

نماینده دانش‌آموزان نیز از اختصاص زنگ‌های ورزش، علوم و تعلیمات دینی به دیگر رشته‌ها در طول سالیان متمادی انتقاد کرده و تأسیس مراکز مشاوره مخصوص برای خانواده‌ها و  کارگاه مدیریت فضای مجازی در مدارس برای رفع آسیب‌ها و چالش‌ها را پیشنهاد داد.

فعال حوزه قرآن نیز با اشاره به این که آذربایجان شرقی بعد از استان خوزستان در حوزه قرائت دارای رتبه برتر است، گفت: متأسفانه محفل قرآنی توسط آقایان اداره شده و از ظرفیت بانوان در مراسم ها استفاده نمی شود.

نماینده مجلس دانش‌آموزی نیز از دغدغه‌های دانش‌آموزان و آموزش‌وپرورش تجارت محور سخن گفت.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha